Vi finns här för dig och hjälper gärna till

Together in warm & cool

Vi på Aircoil har Nordens  bredaste utbud av batterier, kylmedelkylare, fläktkonvektorer och andra värmeväxlande produkter för att matcha dina behov. Som din egen expert på kyla, värme och ventilation är vi med dig hela vägen, in warm and cool

VD Aircoil AS - Peter Grahn

Nyhet i koncernen: Aircoil AS har ny VD

Varmt välkommen säger vi till Peter Grahn som är ny VD på vårt norska systerbolag, Aircoil AS. Med lång erfarenhet och starkt framåtdriv kommer han in som en frisk fläkt med visionen att Aircoil ska fortsätta vara kundernas bästa alternativ när det kommer till värmeväxlare.

Läs mer >>
Ytan är viktig i Årjängs nya badhus

Ytan är viktig i Årjängs nya badhus

Årjängs kommun bygger ny simhall och vi på Aircoil levererar flertalet av batterierna. Allt från värme- och luftkonditionering i reception och omklädningsrum, till stora återvinningsbatterier som ska sitta i fläktrummen under bassängerna. För att återvinningsbatterierna ska klara den tuffa miljön och hålla en hög verkningsgrad spelar ytbehandlingen en stor roll.

Läs mer >>
Värmeväxlare - återvinningsbatteri TLFL

Upptäck vårt breda utbud av värmeväxlare

I vårt sortiment hittar du batterier för både värme och kyla i olika kvalitetsklasser. Utöver det kan du välja mellan olika materialkombinationer och om standardutbudet inte räcker till utvecklar vi en lösning som passar just dina önskemål. 

Evaporativa kondensorer från Evapco

Kyltorn och kondensorer

Vi hjälper dig att hitta rätt kyltorn eller kondensorer från marknadens mest kompletta producent, Evapco. Vi levererar även reservdelar och komponenter till äldre kyltorn och kondensorer från både Evapco och andra varumärken.

Rulla till toppen