AC MasterSelection
Smidigt sätt att beräkna batterier själv

Beräkningsprogram

Jag finns här för dig och hjälper gärna till

Anders Kalmliden

Vill du beräkna batterier själv?

AC MasterSelection är vårt eget beräkningsprogram. Det är enkelt och smidigt att komma igång efter installation. Några knapptryckningar senare så har du räknat fram ditt första batteri.

Så här kommer du igång

Bli användare

För att komma igång behöver du registrera dig som användare. Därefter lägger vi upp dig manuellt i vårt system. Tack vare detta så kan du få dina riktiga priser i programmet. 

När du är upplagd i vårt system skickar vi en nedladdningslänk samt användaruppgifter till din registrerade epost. När du installerat programmet på din dator är det dags att logga in med dina användaruppgifter och börja beräkna batterier.

Börja beräkna batterier

Stora valmöjligheter

Med AC MasterSelection kan du oavsett förkunskaper själv dimensionera batterier. Val av funktion, anslutningstyp, design samt termodynamiska data ger dig en lista över möjliga val som uppfyller dina behov.

 

Inget annat program kan på samma sätt hantera ett lika brett sortiment av rörgeometrier, rördimensioner och material.

Behöver du hjälp?

Vi finns här för dig

Behöver du hjälp att komma igång eller har frågor kontakta Anders Kalmliden eller någon av våra andra säljare.

Vad kul att du vill använda vårt beräkningsprogram!

Fyll i dina kunduppgifter och skicka in. Vi återkommer under de närmaste arbetsdagarna med nedladdningslänk till programmet och dina användaruppgifter. Vi lägger till alla nya användare manuellt så att du ska få rätt priser direkt i systemet.

Ac MasterSelection - Bli användare

Läs mer om vår integritetspolicy här.

Rulla till toppen