Information från Aircoil

Simon Olsson
Nyheter

Säg hej till Simon!

Simon Olsson är ett av våra senaste tillskott på Aircoil. Lär känna honom lite bättre genom att läsa vad han svarade på tre snabba frågor. 

Läs mer >>
Säg hej till Tommy!
Nyheter

Säg hej till Tommy!

Tommy Gustafsson är ett av våra senaste tillskott på Aircoil. Lär känna honom lite bättre genom att läsa vad han svarade på tre snabba frågor. 

Läs mer >>
Ytan är viktig i Årjängs nya badhus
Nyheter

Ytan är viktig i Årjängs nya badhus

Årjängs kommun bygger ny simhall och vi på Aircoil levererar flertalet av batterierna. Allt från värme- och luftkonditionering i reception och omklädningsrum, till stora återvinningsbatterier som ska sitta i fläktrummen under bassängerna. För att återvinningsbatterierna

Läs mer >>
Nyheter

Säg hej till Tina!

Tina Gustafsson är vårt proffs när det kommer till kvalitet. Lär känna henne lite bättre genom att läsa vad hon svarade på tre snabba frågor. 

Läs mer >>
ThermoGuard
Nyheter

ThermoGuard – frysskadeskydd

ThermoGuard är ett specialutvecklat frysskadeskydd som bygger på naturens egna lagar. Ett specialbatteri som avlastar det höga vattentrycket i rörböjarna och förhindrar att böjarna sprängs.

Läs mer >>
Nyheter

Leveranser jul / nyår

Året går redan mot sitt slut och vi har snart fyllt upp de sista produktionstimmarna för i år, men det finns fortfarande en chans att få batterier levererade innan årsskiftet.

Just nu har vi nästan fyllt

Läs mer >>
Nyheter

Besök oss på Elmia Subcontractor 2022

15-17 november Träffa oss i monter D04:54 som finns i Värmlandsmontern – kom förbi för att säga hej eller fråga allt du vill veta om batterier, rördetaljer och plattvärmeväxlare. Reservera din biljett redan före mässan, det

Läs mer >>
Rulla till toppen