Simon Olsson

Säg hej till Simon!

Simon Olsson är ett av våra senaste tillskott på Aircoil. Lär känna honom lite bättre genom att läsa vad han svarade på tre snabba frågor. 

Vad är dina arbetsuppgifter?

På Aircoil gör jag främst beräkningar, tar fram offerter och hanterar order för våra entreprenad- och aggregatkunder. Det är mitt jobb att se till att de får rätt prissättning och att vi levererar skräddarsydda lösningar som passar deras behov.

Vad är det bästa med att jobba på Aircoil?

Det absolut bästa med att jobba på Aircoil är att jag får utveckla min expertis inom branschen och jag lär mig något nytt varje dag. Vi har ett fint kontor och är ett härligt team med trevliga kollegor. Det är verkligen trevligt att gå till jobbet varje dag.

Vad gör du helst när du inte jobbar?

När jag inte är på jobbet tycker jag om att vara hemma och umgås med vänner och familj. Dessutom gillar jag att hålla på med matlagning.

Varmt välkommen Simon, och tack för att du vill vara en del av vårt team!

Vi finns här för dig och hjälper gärna till

Rulla till toppen